Pavone Webdesign ontwierp en realiseerde in korte tijd voor ons een prachtige website, geheel in de sfeer van ons bedrijf en die exact de functies heeft die voor ons bedrijf van toepassing zijn.
Door middel van persoonlijke gesprekken, waarin uitvoerig en aandachtig werd geïnventariseerd wat onze wensen en behoeften waren, werd een raamwerk gepresenteerd, wat we na kleine aanpassingen samen hebben ingevuld met content.
Ook hierbij kwamen veel kundige en zinnige adviezen, en er werd zelfs (meer dan) uitgebreid tijd gemaakt om samen een passend font (lettertype) te zoeken, dat het beste bij onze huisstijl past.
Pavone Webdesign heeft zich daarna professioneel vastgebeten in het werkend maken van alle functies, waarbij obstakels zoals contact en de juiste wachtwoorden voor uploaden bij het hostingbedrijf, werden overwonnen, dankzij de voortvarende en vasthoudende aanpak.
Op verzoek werden zelfs nog ‘custom made’ icoontjes op het web gezocht, om op onze pagina weer te kunnen geven.
Tot slot waren wij heel blij dat Pavone Webdesign ook het hoofdpijndossier van de AVG/privacy overnam, waardoor onze website nu op alle fronten groene vinkjes scoort bij de https-veiligheidscheck, cookiewaarschuwingen etc. Dit laatste is iets wat wij sowieso nooit voor elkaar hadden gekregen en tevens een item dat bij andere bedrijven vaak grof geld kost om extra te laten doen.
Bij Pavone was het inbegrepen in de service! Ook kregen wij uitgebreide uitleg hoe wij later zelf de content en de foto’s kunnen bijwerken, wat zeer eenvoudig bleek via WordPress.
Kortom; warm aanbevolen!

www.classicparadise.nl